Om ClinicDrive

Et system udviklet af tandlæger til tandlæger

ClinicDrive er udviklet for at imødegå et stadigt stigende krav om  dokumentation i tandlægebranchen, samt lette den daglige planlægning og kommunikation. Vores mission er at skabe de bedste betingelser for en optimal drift ved, at samle alle klinikkens processer på èn platform.

Systemet digitaliserer og automatiserer størstedelen af processerne i klinikken og sørger for, at offentlige krav og overenskomster løbende opdateres og overholdes. Et eksempel er lønkørsel. Medarbejdernes timer, sygedage, mødetidspunkter og ferie registreres i systemet. Når det er tid til at køre løn, kan det gøres direkte i systemet, og der er ikke behov for at tjekke vagtplan eller andre noter, da alle oplysninger er integreret i selve systemet.

Systemet navigerer i, og følge alle regler og retningslinjer, der er relevante for den daglige drift. Eksempelvis er ændringer i ferieloven automatisk intregreret i systemet, så lederen selv slipper for at holde ferieregnskab for hver enkelt medarbejder.

»Vi håber jo, at systemet vil gøre livet sjovere for tandlæger, der er på vej til at blive selvstændige. Fordi systemet netop fjerner mange administrative opgaver, så der er tid til at være tandlæge,« siger Ane Boe- Hansen Co Founder på systemet.

Personerne bag

Peymon Ensafi
Founder / CEO

MBA, selvstændig erhvervsdrivende i mere end 22 år. Fokus på administration, forretningsudvikling og kommercialisering. De sidste 7 år har Peymon beskæftiget sig indenfor tandlæge-branchen, som konsulent og er medejer af en Tandlægeklinik.

Peymon Ensafi
Founder / CEO

_i4q8965

Ane Boe- Hansen
CO Founder

Tandlæge med 18 års erfaring. Medejer af Tandlægerne i Centrum, Vejle, de sidste 15 år. En klinik, der i den tid er vokset fra 4 til 22 ansatte.Til dagligt arbejder Ane som tandlæge på klinikken, og står for ledelse af klinikkens ansatte og regnskab. Videreuddannelse fra University of Chester og University of Aachen.

Ane Boe-Hansen
CO Founder

_Q4A5569Raadhussmilet

Rikke V. Jakobsen
Co Founder

Rikke er uddannet klinisk Tandplejer og har arbejdet inden for faget i mere end 15 år. Hun er et respekteret ansigt i branchen og har et meget stort netværk i ind- og udland. De sidste 1,5 år har hun været med til at drive en nystartet klinik med gode resultater.

Rikke V. Jakobsen
CO Founder

Thomas-TCS-stor

Thomas Specht
Partner

Cand.mag i filosofi. Post graduate dip. grad i Systemic Leadership and Organisation Studies. Stor erfaring med håndtering af organisatoriske, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer. Bygger moderne ledelse ind i konceptet.

Thomas Specht
Partner

IMG_1842

Mahyar Ghassem
Partner

Mahyar er medejere og driver til daglig firmaet Unlimited Trading, sammen med sine to partnere. Mahyar har været med til at markedsføre firmaet, hvor han bla. står for salg og markedsføring. Mahyar har 9 års erfaring indenfor e-commerce.

Mahyar Ghassem
Partner

Julie Ravn-7

Julie Ravn
Partner

Som medstifter og CEO hos designhuset /et al. er strategiske beslutninger og projektledelse Julies fornemmeste opgaver. Ud fra en design thinking tilgang skaber hun sammen med sit designteam unikke digitale produkter, som ikke kun fungerer for afsenderen men også skaber værdifulde oplevelser for slutbrugeren.

Julie Ravn
Partner