Om ClinicDrive

Udviklet af tandlæger til tandlæger

Hverdagen i en tandlægeklinik er travl og vi ved, hvordan drift og administration lægger beslag på tiden. Vi ved også, hvordan digitalisering kan lette mange af de administrative byrder og hvordan automatisering af rutineopgaver sænker risikoen for fejl. Derfor har vi udviklet ClinicDrive.

Din digitale driftspartner
Du skal se ClinicDrive som din digitale driftspartner. En ekstra ressource i hverdagen, der hjælper dig til ansvarlige ledelse, større arbejdsglæde og meningsfulde rutiner. Alt sammen forudsætninger for en veldrevet og økonomisk bæredygtig tandlægeklinik.

Med ClinicDrive kan du skabe fagligt, menneskeligt og økonomisk overskud. Et overskud, som betyder, at du løbende kan opgradere din klinik og tilbyde endnu bedre behandlinger.

Et bedre sundhedsvæsen
Holdet bag ClinicDrive ønsker at bidrage til et bedre sundhedsvæsen. Vi ønsker at styrke passionerede fagfolk i at udføre deres arbejde. Vi anerkender, at dokumentation og planlægning er vigtigt, men det må aldrig blive en barriere. Derfor sætter vi strøm til rutinerne og skaber optimal drift. Det er vores bidrag til større overskud og et bedre sundhedsvæsen.

»Vi håber jo, at systemet vil gøre livet sjovere for tandlæger, der er på vej til at blive selvstændige. Fordi systemet netop fjerner mange administrative opgaver, så der er tid til at være tandlæge,« siger Ane Boe- Hansen Co Founder på systemet.

Personerne bag

_i4q8965

Ane Boe- Hansen
CO Founder

Tandlæge med 18 års erfaring. Medejer af Tandlægerne i Centrum, Vejle, de sidste 15 år. En klinik, der i den tid er vokset fra 4 til 22 ansatte.Til dagligt arbejder Ane som tandlæge på klinikken, og står for ledelse af klinikkens ansatte og regnskab. Videreuddannelse fra University of Chester og University of Aachen.

Ane Boe-Hansen
CO Founder

Peymon Ensafi
Founder / CEO

MBA, selvstændig erhvervsdrivende i mere end 22 år. Fokus på administration, forretningsudvikling og kommercialisering. De sidste 7 år har Peymon beskæftiget sig indenfor tandlæge-branchen, som konsulent og er medejer af en Tandlægeklinik.

Peymon Ensafi
Founder / CEO

_Q4A5569Raadhussmilet

Rikke V. Jakobsen
Co Founder

Rikke er uddannet klinisk Tandplejer og har arbejdet inden for faget i mere end 15 år. Hun er et respekteret ansigt i branchen og har et meget stort netværk i ind- og udland. De sidste 1,5 år har hun været med til at drive en nystartet klinik med gode resultater.

Rikke V. Jakobsen
CO Founder

Thomas-TCS-stor

Thomas Specht
Partner

Cand.mag i filosofi. Post graduate dip. grad i Systemic Leadership and Organisation Studies. Stor erfaring med håndtering af organisatoriske, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer. Bygger moderne ledelse ind i konceptet.

Thomas Specht
Partner

IMG_1842

Mahyar Ghassem
Partner

Mahyar er medejere og driver til daglig firmaet Unlimited Trading, sammen med sine to partnere. Mahyar har været med til at markedsføre firmaet, hvor han bla. står for salg og markedsføring. Mahyar har 9 års erfaring indenfor e-commerce.

Mahyar Ghassem
Partner