Content specialist, der laver fængende indhold og fastholder modtageren

Brænder du for BTB-markedsføring af et softwareprodukt, som gør en forskel for masser af mennesker? Kan du lave kommunikation som fænger, skaber interesse og fastholder modtageren? Kan du skabe energi og positiv opmærksomhed omkring ClinicDrive i et nichemarked? Så er du vores nye teamplayer.

Om jobbet

Dit ansvar er udarbejdelse af indhold til alle marketingkanaler, du arbejder med alt fra testimonials til E-books og sørger for at indholdet rammer og engagerer vores brugere og potentielle kundeemner. Du bliver en del af vores marketingteam, som i samarbejde med salgsteamet også planlægger, udvikling og afvikler webinarer og live-events. Du har ansvaret for, at indhold skabes i overensstemmelse med årshjul og marketingsplan og sikrer at fortællingen om ClinicDrive kontinuerligt bliver stærkere med indhold af højeste kvalitet. Du laver content til både branding af virksomheden såvel som salgskampagner.

Om dig

Du forstår at skabe fremdrift i udviklingen af indhold. Du sætter en ære i at sikre kvaliteten og balancerer tiden uden at lave kompromiser, som sænker det faglige niveau. Du er handlingsorienteret og tager initiativ til at få opgaverne udført og forstår at søge information, når det er påkrævet. Du er dygtig til skriftlig fremstilling og skriver i et sprog, som er nemt at forstå og samtidigt klart og tydeligt leverer den rigtige fremstilling.

Du trives i en dynamisk hverdag, hvor der er kort fra beslutning til handling og forstår vigtigheden af, at vi som team er fuldt afhængige af hinanden. Du er derfor også åben, tillidsfuld og loyal i den tilgang til samarbejdet.

Kvalifikationer

 • Du er velformuleret, visuelt stærk og kan eksekvere en idé fra start til aflevering
 • Du arbejder i dag med content marketing – og har måske allerede et par års erfaring
 • Du betragter dig selv som digital native og tech savvy
 • Du er en dygtig storyteller
 • Du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale.
Om ClinicDrive

ClinicDrive er et SaaS start-up fra 2019, som er i gang med at skalere forretningen. ClinicDrive arbejder med effektiv ledelse i den daglige drift i form af digitale løsninger, som frigør tid og ressourcer i en foranderlig hverdag indenfor sundhedsbranchen – I udgangspunktet med fokus på tandlæger. Vores ambition er international ekspansion, så vi ikke blot skaber mere sundheds-ressource i Danmark, men også på internationalt plan.

Personalefordele
 • Fleksibel arbejdstid
 • Gratis kaffe og the
 • Frokostordning
 • Central placering ved banegården
 • Løbende kompetenceudvikling
 • Sociale aktiviteter
 • Work life balance med fokus på egen omsorg
Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Fynboe, CEO på 4412 5664 ellers send din ansøgning og CV til people@clinicdrive.dk så hurtigt som muligt og senest den 15. november 2021. Vi evaluerer løbende kandidater og forbeholder os ret til at fjerne stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

*Arbejdssted: Vejle