Skip to content

Om os

Skabt i tandlægebranchen med dedikation, ambition og gå-på-mod til at lave fremtidens klinikadministration med den nyeste teknologi.

Om os

ClinicDrive er din tryghed for en professionel klinikadministration. Vi giver
dig en stærk platform for udvikling af din klinik ved at skabe overblik og gennemsigtighed i personaleadministration og kvalitetsstyring. ClinicDrive styrker arbejdsglæden og sikrer, at I udnytter tiden i klinikken bedst muligt.

ClinicDrive blev etableret i 2019 af en branchekendt iværksætter, en tandlæge og en tandplejer. De udviklede systemet ud fra ønsket om at forene og forenkle de mange funktioner, der hver dag skal udføres for at drifte en tandlægeklinik optimalt.

I dag er ClinicDrive en moderne og kompetent softwarevirksomhed. Vi leverer en højt specialiseret løsning, der håndterer de specifikke krav, der er til administrationen i tandlægeklinikker.

Hver dag arbejder vi målrettet på at skabe mere overskud og mindre administration med en stærk fælles platform for hele tandlægebranchen.

Vi vil altid gerne vise, hvordan vores løsning kan hjælpe dig med driften af din klinik. Kontakt os i dag for et uforpligtende informationsmøde.

En idé fødes
2018
ClinicDrive ApS stiftes, software udvikles
2019
ClinicDrive får en InnoBooster
2019
De første testklinikker kommer i drift
2020
ClinicDrive FirstGen live
2021
ClinicDrive nomineres til årets iværksætter
2021
ClinicDrive flytter i nye lokaler
2022
ClinicDrive NextGen live
2022
Ny direktør og partner
2022
ClinicDrive arbejder sammen med AI-Danmark om anveldelsen af kunstig intelligens
2022
ClinicDrive er landsdækkende
2022
Ny oprettet stilling - Customer succes
2023
Første kæde fuldt implementeret
2023